close menu

search button

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΚ Α.Ε. - Main Section

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΚ Α.Ε. - Main Component

VOUCHER

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 23.000 δικαιούχων του προγράμματος Voucher 29-64 που επιδοτεί την κατάρτιση σε 60 ειδικότητες από δέκα κλάδους αιχμής.

Με την αίτησή σας, έχετε ήδη επιλέξει έναν ή δύο από τους παρακάτω κλάδους:

  • Εμπόριο
  • Logistics
  • Έργα υποδομής και Τεχνικά επαγγέλματα
  • Τουρισμός
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • Περιβάλλον-Διαχείριση Στερεών και Υγρών Αποβλήτων
  • Τρόφιμα-Ποτά
  • Ενέργεια
  • Βιομηχανία
  • Αγροτικός Τομέας

 

Αυτό που μένει να γίνει για να ξεκινήσετε, όμως, είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να επιλέξετε φορέα κατάρτισης, αντικείμενο κατάρτισης και εταιρία πρακτικής άσκησης. Δεν είναι απλή διαδικασία.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Εταρεία Έρευνας και Επικοινωνίας διαθέτει τους έμπειρους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος, καθώς και της επιχείρησης πρακτικής, με βάση το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σας προφίλ, τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντά και τους στόχους σας.

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία προγράμματα voucher, με μεγάλη συνέπεια και με στόχο την τοποθέτησή σας σε θέσεις που σας ταιριάζουν.

Έχει ήδη βρει μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση που απηύθυνε σε επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει συνεργασίες!

Αν, λοιπόν ο στόχος σας είναι να επιστρέψετε στην αγορά εργασίας και θεωρείτε ότι το πρόγραμμα Voucher είναι μια μοναδική ευκαιρία, για να το πετύχετε, επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε

 

Δεύτερη ευκαιρία σε όσους άνεργους 18-24 ετών θέλουν να ενταχθούν σε ένα πολλά υποσχόμενο και διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο, όπως είναι αυτός της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, δίνει ο νέος κύκλος αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Logistics 18-24» με επιδοτούμενη κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις.

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι είχαν απορριφθεί στον πρώτο κύκλο.

Άνοιξε σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο voucher 29-64 ετών για 23.000  ανέργους του ΟΑΕΔ σε συνολικά 60 ειδικότητες των 10 πιο δυναμικών κλάδων της Οικονομίας.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ που ανήκουν στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα και έχουν ολοκληρώσει είτε

α) υποχρεωτική έως δευτεροβάθμια εκπαίδευση είτε

β) προγράμματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (απόφοιτοι ΙΕΚ) ή  προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Αιτήσεις

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα http://voucher.gov.gr .

Μέσω της ιστοσελίδας οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και τους όρους συμμετοχής που ορίζει η σχετική πρόσκληση, θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τη δράση, αλλά και για τυχόν θέματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίηση της.

Πρόγραμμα

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών και θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση 500 ωρών (περίπου 5 μήνες) σε επιχειρήσεις κλάδων αιχμής της ελληνικής οικονομίας (Εμπόριο, Logistics, Έργα υποδομής και Τεχνικά επαγγέλματα, Τουρισμός, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Περιβάλλον-Διαχείριση Στερεών και Υγρών Αποβλήτων, Τρόφιμα-Ποτά, Ενέργεια, Βιομηχανία και Αγροτικός Τομέας).

Πώς θα γίνει η επιλογή

Η επιλογή των ωφελουμένων για την ειδικότητα στην οποία θα καταρτισθούν θα γίνει μέσω της πρώτης  συμβουλευτικής συνεδρίας. Μετά το τέλος της κατάρτισης ακολουθεί πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα έχουν αποκτηθεί. Μετά τη λήξη της επαγγελματικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης δίνεται η δυνατότητα  απασχόλησης σε 10.000 από τους  ωφελούμενους του προγράμματος. 

Εκπαιδευτικό επίδομα

Όλοι οι ωφελούμενοι  θα  λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα για τη θεωρία και την πρακτική άσκηση, συνολικού ύψους 2.600 ευρώ.

 

Διαβάστε εδώ ολοκληρη την προκήρυξη

 

 

Εκπαιδευτικό επίδομα 2.600 € και επιπλέον ευκαιρία για κανονική απασχόληση 6 μηνών για το 50% των ωφελούμενων

Θα έχετε διαβάσει ότι ένα νέο πρόγραμμα κατάρτισης – απασχόλησης για 23.000 ανέργους ηλικίας 29 έως 64 ετών, αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου 2016 (βλέπε συνέντευξη της αναπληρώτριας υπουργού εργασίας στο ΑΠΕ). Επιπλέον, μόλις εχτές αναρτήθηκε για διαβούλευση το σχέδιο της σχετικής πρόσκλησης

Αν είσαι άνεργος ηλικίας 29 έως 64 ετών (δηλαδή έχεις γεννηθεί από 1.1.1952 μέχρι και 31.12.1987 ) το πρόγραμμα έχει σκοπό να σε βοηθήσει να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας σε 60 ειδικότητες των 10 πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας

Το γεγονός αυτό απαντά και στην αγωνία και τις απορίες πολλών ενδιαφερόμενων, αφού με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται εργασιακά και ασφαλιστικά και η απασχόλησή τους θα γίνει με πρόσληψη, από τις εταιρίες του ιδιωτικού τομέα

Είναι μια ευκαιρία, που πρέπει να αξιοποιήσεις

Όμως χρειάζεται προσοχή γιατί κάθε ενδιαφερόμενος, έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση σε μία μόνο Διοικητική Περιφέρεια και μπορεί να επιλέξει στην Αίτηση Συμμετοχής του έως δύο κλάδους αιχμής. Η επιλογή αυτή δεν μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια.

Προγράμματα εκπαίδευσης για εργαζόμενους με 160€ επιδότηση.

 

EΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΩΣ 25 ΑΤΟΜΑ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ

ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ SOCIAL MEDIA & E-MARKETING

ΣΕ ΛΙΑΝΙΚΟ-ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ(ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ)

MARKETING ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

MARKETINGSOCIAL MEDIA ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

 

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Ενίσχυση πολύ μικρών & μικρών Τουριστικών επιχειρήσεων»


Τι αφορά;

 

Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα ενισχύσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου που έχουν συσταθεί έως την 31/12/2015, και απασχολούν κατά μέσο όρο τουλάχιστον μισή (0,5) ΕΜΕ μισθωτής εργασίας. Θα επιδοτηθούν προτάσεις / σχέδια με προϋπολογισμό από 15.000€ έως 150.000€, και το ποσοστό ενίσχυσης ανέρχεται στο 40% ή στο 50% στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.


Σκοπός του προγράμματος

 

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καταλύματα, κατασκηνώσεις, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικιάσεων αυτοκινήτων κ.λπ, μεταφορές επιβατών, οργάνωση εκδηλώσεων κ.λπ.). Δεν εντάσσονται επιχειρήσεις του επισιτισμού. Μέσα από το πρόγραμμα οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να εντάξουν δαπάνες για κτιριακές εργασίες, μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό, πιστοποιητικά συστημάτων διασφάλισης ποιότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης, λογισμικά και υπηρεσίες λογισμικού, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις προστασίας περιβάλλοντος & εξοικονόμησης ενέργειας, κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών, μισθολογικό κόστος εργαζομένων (υφιστάμενου ή/και νέου προσωπικού), συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και Προβολή και Προώθηση.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 29.03.2016 μέχρι 17.05.2016.


Πληροφορίες

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα προετοιμάσουμε μια συνάντηση από κοντά με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2104932705

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Για την αναλυτική πρόσκληση πατήστε εδώ

Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις πατήστε εδώ

Η επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του ΕΣΠΑ:https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=2784

Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές


Τι αφορά;

 

Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα ενισχύσει με ποσοστό 40 έως 50% υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ίδρυση έως 31-12-2015) για την εφαρμογή επενδυτικών σχεδίων ύψους 15.000€ έως 200.000€ για μια περίοδο έως 2 χρόνια. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους 8 στρατηγικούς τομείς προτεραιότητας του είναι: Αγροδιατροφή, Ενέργεια, Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Περιβάλλον, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), Υγεία – Φάρμακα, Υλικά – Κατασκευές. Εξαιρούνται κλάδοι όπως Εστίαση, Αλιεία, Υδατοκαλλιέργειας, Παραγωγή γεωργικών προϊόντων, Μεταποίηση, Εμπορία γεωργικών προϊόντων και το Λιανικό Εμπόριο.


Σκοπός του προγράμματος

 

Σκοπός είναι να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στις ανάγκες τους (καινοτομία, περιβάλλον, τεχνολογίες πληροφορικής κ.α.) και θα επιδοτήσει δαπάνες όπως: κτιριακές εργασίες, μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό, πιστοποιητικά συστημάτων διασφάλισης ποιότητας & περιβαλλοντικής διαχείρισης, λογισμικό, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις προστασίας περιβάλλοντος & εξοικονόμησης ενέργειας, κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών, μισθολογικό κόστος εργαζομένων (υφιστάμενου ή/και νέου προσωπικού), συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και Προβολή και Προώθηση.


Πληροφορίες

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφτείτε την σελίδα Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα (ή επιθυμείτε να συζητήσετε το ενδεχόμενο), μπορείτε να πάρετε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες και υποστήριξη από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Εταιρείας Έρευνας & Επικοινωνίας ΚΕΚ Α.Ε..

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα προετοιμάσουμε μια από κοντά συνάντηση με τους εξειδικευμένους μας συμβούλους, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2104932705

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Για την αναλυτική πρόκληση πατήστε εδώ

Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις πατήστε εδώ

Η επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα του ΕΣΠΑ:https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=2649

Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, ο ΣΕΤΕ δίνει τώρα την δυνατότητα να παρακολουθήσεις τμήμα με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, σε ειδική πλατφόρμα με την μορφή σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, κάτω από προϋποθέσεις (ανάλογα με την ειδικότητα που θα επιλέξεις, η δυνατότητα τηλεκατάρτισης δίνεται σε συγκεκριμένους δήμους - Δες παρακάτω πίνακα). Έλα σε επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα 210-4932705 ώστε να συζητήσουμε την δυνατότητα ένταξής σου σε κάποιο από τα προγράμματα τηλεκατάρτισης που ήδη οργανώνουμε στην Περιφέρειά σου..

Έχεις γεννηθεί μεταξύ 1.1.1992 και 31.12.1997 και είσαι άνεργος;

 

Αξιοποίησε την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ωφελούμενων, για το πρόγραμμα «Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων ανέργων νέων 18-24 ετών, σε ειδικότητες του τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας-Logistics» μέχρι τις 31/5/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:59μμ και ξεκίνα την καριέρα σου σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της οικονομίας.

Δες ποιος είναι ο τομέας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τις προοπτικές καριέρας σε αυτόν


Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση;

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση έχεις, αν πληρείς τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Να έχεις γεννηθεί από 1.1.1992 μέχρι και 31.12.1997.
Να είσαι γραμμένος στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ (ανεξαρτήτα αν παίρνεις επίδομα ανεργίας ή όχι).
Να είσαι απόφοιτος Υποχρεωτικής ή Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας ή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Να μην έχεις τώρα τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα.
Να έχεις συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχεις συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετράμηνου (Δεκέμβριος 2015 - Μάρτιος 2016). Άρα αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα προλαβαίνεις να πας στον ΟΑΕΔ. Μην ξεχάσεις να τους πεις ότι θέλεις να σου δώσουν ή το Ατομικό Σχέδιο Δράσης ή Βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης (έτσι λέγεται η διαδικασία σύνταξης του Ατομικού Σχεδίου Δράσης)

Ενημέρωση για το πρόγραμμα

στέλεχοςΜε την βοήθεια του προγράμματος, εκπαιδεύεσαι, σε μια από τις παρακάτω ειδικότητες του τομέα

Στέλεχος διαχείρισης Εφοδιαστικής αλυσίδας

Στέλεχος διαμεταφοράς προϊόντων / διαλογέας

Στέλεχος διαχείρισης Αποθήκης

Υπάλληλος γραφείου / Διοικητικής υποστήριξης (Logistics)

και παράλληλα πιστοποιείς τις γνώσεις σου, ώστε να μπορείς να χτίσεις το βιογραφικό σου.


Τι περιλαμβάνει;


Κατάρτιση

Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 380 ώρες (120 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 260 ώρες πρακτική άσκηση).

Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί στις εξής διαδοχικές φάσεις:

Φάση Α: α’ μέρος Θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 60 ωρών

Φάση Β: α’ μέρος Πρακτικής άσκησης διάρκειας 100 ωρών

Φάση Γ: β’ μέρος Θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 60 ωρών

Φάση Δ: β’ μέρος Πρακτικής άσκησης διάρκειας 160 ωρών


Συμβουλευτική

 

5 συνεδρίες επαγγελματικής συμβουλευτικής


Πιστοποίηση

 

Η πιστοποίηση δεξιοτήτων θα γίνει με βάση σχήματα - πιστοποιητικά τα οποία αναγνωρίζονται από τη διεθνή και ελληνική ιδιωτική αγορά.

Επίδομα

Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης ανέρχεται σε 5,33 € (συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων). Το επίδομα πρακτικής άσκησης των ωφελουμένων αντιστοιχεί σε 3,20 € ανά ώρα (συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων).

Συνολικά θα εισπράξεις 1.471 €, από τα οποία θα αφαιρεθούν ασφαλιστικές εισφορές και κρατήσεις.


Πως κάνετε αίτηση

 

Έχεις επιλεγεί στο Voucher Τουρισμού 2016; Σε ενδιαφέρει!

 

tourismΜετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του οριστικού Μητρώου Ωφελουμένων της πράξης με τίτλο «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» θα ξεκινήσει άμεσα η κατάρτιση των ωφελούμενων.

Αν είσαι δικαιούχος σε καλούμε να συνεργαστείς με την Εταιρεία Έρευνας & Επικοινωνίας ΚΕΚ Α.Ε..

Με μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων voucher, με σημαντικά αποτελέσματα στην τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας, με παρουσία σε 2 σημεία, η Εταιρεία Έρευνας & Επικοινωνίας ΚΕΚ Α.Ε. είναι σε θέση να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΚ Α.Ε. - Bottom info